Voowaarden

  • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met Cakes of Joy KvK nummer: 63359855, BTW-nummer: NL002483448B72
  • De taarten, cupcakes, traktaties en gebakjes worden alleen op bestelling gemaakt en zijn dus niet uit voorraad leverbaar. Indien u een bestelling plaats of een aanvraag hiervoor indient, geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
  • Om misverstanden te voorkomen worden alle bestellingen altijd per mail bevestigd.
  • Door een bestelling te doen via email of telefonisch gaat u een overeenkomst aan met Cakes of Joy en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Cakes of Joy heeft het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van Cakes of Joy tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.
  • Van iedere taart wordt een foto gemaakt. Deze zal worden geplaatst in mijn fotoalbum. Mocht u daar bezwaar tegen hebben geeft u dat dan even aan. De ontwerpen en foto’s van Cakes of Joy blijven in eigendom van Cakes of Joy. Gebruik hiervan mag alleen na schriftelijke toestemming.
  • Cakes of Joy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Ik garandeer dat uw persoonlijke informatie in vertrouwen wordt behandeld. De gegevens die ik u vraag word gebruikt om de bestellingen zo snel en zo zorgvuldig als mogelijk te laten verlopen. In alle andere gevallen zal ik uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Ik verkoop uw persoonlijke gegevens niet aan externe partijen. Cakes of Joy verplicht zich deze persoonlijke informatie vertrouwelijk te behandelen.
  • Bij het ophalen van de taarten, is het transport voor eigen risico. We zorgen ervoor dat de taarten heel goed verpakt zijn.
  • Cakes of Joy is een klein bedrijf en behoudt zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaarwegende familieomstandigheden of andere overmacht (bijvoorbeeld extreem warm weer), de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Cakes of Joy eerst proberen een passende oplossing te bieden. U wordt zo snel als mogelijk geïnformeerd wanneer Cakes of Joy de opdracht door genoemde omstandigheden niet voor u kan uitvoeren. In overleg met u kijk ik of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. Indien u vooruit heeft betaald zal de financiële afwikkeling met u correct worden geregeld. Echter het te restitueren bedrag kan nooit de hoogte van het bedrag van de opdracht zoals overeengekomen met Cakes of Joy overschrijden.
  • Klachten: Bij onvrede over een bestelling dient u binnen 24 uur te melden per mail, gelieve deze niet telefonisch te melden. Na 24 uur vervalt het recht op terug gave of coulance vanuit de kant van Cakes of Joy. Graag duidelijk vermelden waar de klacht over gaat, eventueel foto’s toevoegen indien nodig. Klachten over ons gebak, taarten en andere eetbare producten, graag bewijs materiaal bewaren, zodat wij kunnen oordelen of de klacht gegrond is.

Annuleren van een bestelling of verplaatsen

  • Taartbestellingen kunnen tot 14 dagen van tevoren schriftelijk geannuleerd worden tenzij anders schriftelijk is afgesproken. In geval van volledige betaling vooraf zal het bedrag terugbetaald worden met mindering van 50% van het totaalbedrag voor de onkosten die er gemaakt zijn. Zodra de voorbereidingen gestart zijn bent u in elk geval de aanbetaling kwijt de voorbereidingen zullen daarom pas gestart worden wanneer de aanbetaling ontvangen is.

Betaling

  • Het bedrag voor verjaarsdagtaarten en cupcakes dienen uiterlijk 2 weken voor de opdracht overgemaakt te zijn. Bij alle bestellingen ontvang u per mail een bevestiging.
  • Het bedrag voor de opdracht dient bij Bruidstaarten uiterlijk 4 weken voor de leveringsdatum betaald te zijn. Indien tot 4 weken voor de opdracht wordt geannuleerd, wordt 50% van het bedrag terugbetaald. Indien tot 2 weken voor de opdracht wordt geannuleerd, vervalt het recht op teruggave van het bedrag. Eventuele gemaakte kosten bij annulering worden in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Taartstandaard / plateau : kost vanaf € 5/week  - max 2 weken (borg € 50 - bij het retour brengen van standaard/plateau krijg u uiteraard de borg terug, mits de taartstandaard schoon en in goede staat verkeert).

Verantwoordelijkheid taarten van Cakes of Joy kunnen melk, granen, noten (pinda's), soja of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Cakes of Joy is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

Vulling en Houdbaarheid Dit gedeelte bevat advies; zodra de taart geleverd/opgehaald is, bent u verantwoordelijk voor de taart, hoe u hem bewaart, presenteert, verpakt, invriest etc.

  • Het is belangrijk dat de producten na ontvangst in de koelkast worden bewaard tot het moment van aansnijden of nuttigen tenzij anders aangegeven door Cakes of Joy.
  • Bij normale weersomstandigheden kunnen de producten 30 minuten voor het aansnijdmoment worden gepresenteerd buiten de koelkast. Bij extreem warm weer wordt geadviseerd de producten zo kort mogelijk (niet langer dan 15 minuten) buiten de koelkast te houden.
  • De producten dienen niet gepresenteerd te worden in de volle zon.
  • Over het algemeen zijn de taarten, vanaf het moment dat ze gevuld worden, 2-3 dagen houdbaar, mits niet aangesneden. Na aansnijden hangt de houdbaarheid volledig af van hoe u hiermee omgaat. Mijn advies zal altijd zijn om de taarten op te eten op de dag van levering, tot uiterlijk twee dagen na levering.
  • Wilt u restanten invriezen, houdt u er dan rekening mee deze zo goed mogelijk luchtdicht te verpakken. Houd er ook rekening mee dat de taart mits goed verpakt, maximaal 3 maanden in de diepvries houdbaar is, langer bewaren is hoe dan ook uw eigen keuze, dit beïnvloed de smaak en structuur sterk.
  • Cakes of Joy is niet verantwoordelijk voor de manier waarop u met voedsel omgaat.

Een taart vervoeren

Mijn advies is elke taart met de auto te vervoeren, op een vlakke bodem in de kofferbak (niet op passagiersstoel of achterbank). Rij voorzichtig, elke hobbel kan de taart beschadigen. Dat geld in het bijzonder voor stapeltaarten. Tijdens hele hete dagen raden wij aan de airco in de auto aan te zetten en wat koelelementen bij u te hebben.