Algemene Voorwaarden2018-08-18T12:02:32+00:00

Voowaarden

  • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met Cakes of Joy KvK nummer: 63359855
  • Cakes of Joy is een klein bedrijf en behoudt zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaarwegende familie omstandigheden of andere overmacht, de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Cakes of Joy eerst proberen een passende oplossing te bieden. U wordt zo snel als mogelijk geïnformeerd wanneer Cakes of Joy de opdracht door genoemde omstandigheden niet voor u kan uitvoeren. In overleg met u kijk ik of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. Indien u vooruit heeft betaald zal de financiële afwikkeling met u correct worden geregeld. Echter het te restitueren bedrag kan nooit de hoogte van het bedrag van de opdracht zoals overeengekomen met Cakes of Joy overschrijden.
  • Door een bestelling te doen via email of telefonisch gaat u een overeenkomst aan met Cakes of Joy en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Cakes of Joy heeft het recht om de verkoop voorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van Cakes of Joy tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.
  • Het bedrag voor taarten & cupcakes dienen uiterlijk 1 week voor de opdracht overgemaakt te zijn. Bij alle bestellingen ontvang u per mail een bevestiging.
  • Taartbestellingen kunnen tot 7 dagen van te voren schriftelijk geannuleerd worden tenzij anders schriftelijk is afgesproken. In geval van volledige betaling vooraf zal het bedrag terugbetaald worden  met mindering van 50% van het totaal bedrag voor de onkosten die er gemaakt zijn. Zodra de voorbereidingen gestart zijn bent u in elk geval de aanbetaling kwijt de voorbereidingen zullen daarom pas gestart worden wanneer de aanbetaling ontvangen is.Het bedrag voor de opdracht dient bij Bruidstaarten uiterlijk 4 weken voor de leveringsdatum betaald te zijn. Indien tot 4 weken voor de opdracht wordt geannuleerd, ontvangt u het gehele bedrag terug. Indien tot 2 weken voor de opdracht wordt geannuleerd, wordt 50% van het bedrag terugbetaald. Indien binnen 2 weken voor de opdracht wordt geannuleerd, vervalt het recht op teruggave van het bedrag.
  • Cakes of Joy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Ik garandeer dat uw persoonlijke informatie in vertrouwen wordt behandeld. De gegevens die ik u vraag wordt gebruikt om de bestellingen zo snel en zo zorgvuldig als mogelijk te laten verlopen. In alle andere gevallen zal ik uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Ik verkoop uw persoonlijke gegevens niet aan externe partijen. Cakes of Joy verplicht zich deze persoonlijke informatie vertrouwelijk te behandelen.
  • De taarten, cupcakes, traktaties en gebakjes worden alleen op bestelling gemaakt en zijn dus niet uit voorraad leverbaar. Indien u een bestelling plaats of een aanvraag hiervoor indient, geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
  • Van iedere taart wordt een foto gemaakt. Deze zal worden geplaatst in mijn fotoalbum. Mocht u daar bezwaar tegen hebben geeft u dat dan even aan. De ontwerpen en foto’s van Cakes of Joy blijven in eigendom van Cakes of Joy. Gebruik hiervan mag alleen na schriftelijke toestemming.
  • Om misverstanden te voorkomen worden alle bestellingen altijd per mail bevestigd.
  • Bij het ophalen van de taarten, is het transport voor eigen risico. We zorgen ervoor dat de taarten heel goed verpakt zijn.